Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom v Bohdanovciach

Ulica: Hlavná
Obec: Bohdanovce
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
259 990 €
Dohoda možná

Popis nehnuteľnosti

Diana Reality so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinný dom v obľúbenej obci Bohdanovce, vzdialený cca 20 km od krajského mesta Košice,nachádza sa v tichej ulici, mimo hlavnej cesty, v peknom prírodnom prostredí.

Popis nehnuteľnosti:
Samostatný rodinný dom,  je súčasťou dvojdomu /spoločná stena/, jedná sa o trojpodlažný objekt s jedným podzemným a dvoma nadzemnými podlažiami.

Na 1.PP sa nachádza garáž,technická miestnosť,kotolňa, 2x sklad

Na 1.NP sa nachádza chodba, obývačka s jedálňou, kuchyňa, komora, kúpelňa s WC, Izba.

Na 2.NP sa nachádza šatník /resp. miestnosť/, detská izba, spálňa s balkónom, veľká kúpelňa /nutné dokončiť/


Celková rozloha pozemku je : 845m2 , zastavaná plocha 101m2, úžitková plocha cca 300 m2.
Dom bol postavený v osemdesiatych rokoch,disponuje dvoma samostatnými vstupmi,  v roku 2019/20  prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, a to : nová elektroinštalácia, rozvody vody, komplet vykurovanie, interiérové dvere, okná a vchodové dvere, nové omietky . V rámci rekonštrukcie je potrebné dokončiť kúpeľňu na poschodí /materiál k dispozícii/, menšie úpravy v suterénnej časti a v exteriéri.
Súčasťou nehnuteľnosti sú kompletné  IS, je pripojená na obecný vodovod, kanalizáciu a plyn. Disponuje aj vlastnou studňou. Na pozemku sa tiež nachádza plechová garáž, v záhradnej časti sú vysadené  ovocné dreviny (slivka ,jabloň ,čerešňa ,marhuľa, broskyňa, hruška a orech ) a drobné ovocie (kanadské čučoriedky, egreše, ríbezle, zemolez, jahody, maliny ). Dom sa predáva zariadený,  pozemok je oplotený. 

Bohdanovce je moderná obec s počtom obyvateľov 1144, s výbornou občianskou vybavenosťou, v obci sa nachádza, Zdravotné stredisko, Pošta, ZŠ, MŠ, reštaurácie, potraviny, obecná knižnica, polícia, farský úrad a pod. Svojou dostupnosťou do krajského mesta /autobusová a vlaková doprava/ láka čoraz viac mladých rodín.       

                             Cena nehnuteľnosti  : 259900 EUR, v prípade vážneho záujmu dohoda na cene možná        Poskytujeme zdarma právny servis a finančné poradenstvo v oblasti úverov a poistenia . Kontakt: 0911 123402 

www.dianareality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
841 m2
Úžitková plocha:
270 m2
Plocha pozemku:
845 m2
Zastavaná plocha:
101 m2
Podlahová plocha:
300 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
5 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
B
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
100 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti